jueves, 4 de noviembre de 2010

William Levy si Maite Perroni s-au sarutat in public

Desi pe seama lor circula tot felul de zvonuri inca de cand au jucat pentru prima oara impreuna, cand au format un cuplu in telenovela “Iubire cu chip de rebel”, Maite Perroni si William Levy nu fac nimic pentru a-i impiedca pe fani sa creada ca ar putea forma o pereche frumoasa si in realitate.  Dimpotriva!
Recent, cei doi au participat la un eveniment important, unde a fost prezentata noua telenovela in care sunt protagonisti, anume “El triunfo de amor”. Maite a purtat o rochie superba, intr-o nuanta de albastru electric care o avantajeaza de minune.

Ea si William au hotarat ca ar fi un gest de efect daca s-ar saruta acolo, intrand in pielea personajelor pe care le interpreteaza acum in noua telenovela produsa de Televisa.

Prin urmare, cei doi s-au sarutat cu foc in vazul lumii, trezind noi suspiciuni, desi sustin ca au facut-o doar pentru a prezenta telenovela.

In “El triunfo de amor” mai joaca si alti actori renumiti, printre care Vicotria Ruffo, Erika Buenfil, Dominika Paleta si Pablo Montero.

Ce parere ai, s-a sarutat doar pentru a promova telenovela sau au profitata de ocazie pentru a face un gest care le face placere si in afara platourilor de filmare?

No hay comentarios:

Publicar un comentario