lunes, 1 de noviembre de 2010

William Levy a cerut-o in casatorie pe Elizabeth Gutierrez

William Levy, cunoscut din telenovela „Predestinati”, difuzata de luni pana joi de la 20:30, a cerut-o de nevasta pe mama celor doi copii ai sai, Elizabeth Gutierrez, pe care telespectatorii o pot vedea in „Cealalta fata a Analiei”, de luni pana joi de la 21:30.


William si-a facut un plan foarte romantic pentru cererea in casatorie si totul a decurs ca la carte. Pentru inceput, actorul i-a trimis lui Elizabeth un imens buchet de trandafiri in timp ce ea se afla pe platourile de filmare, in Miami. Buchetul era insotit de o felicitare in care ii declara cat de mult o iubeste.

Desi a declarat in nenumarate randuri ca nici nu se gandeste la insuratoare, deoarece se teme ca problemele intr-o relatie incep odata cu semnarea actului de casatorie, Levy a cerut-o in casatorie pe Elizabeth Gutierrez.

Cand a ajuns acasa, Elizabeth a gasit drumul presarat cu flori de la poarta in camera lor. Cand a ajuns la usa camerei, a gasit un biletel pe care scria "Te iubesc din toata inima!". Elizabeth a deschis usa, iar inauntru o astepta baietelul ei si al lui William, Christopher, care i-a dat un alt biletel.

Pe acesta scria asa: "Te iubesc! Vrei sa te mariti cu mine?" si era insotit si de inelul de logona. Conform celor de la Univison, inelul este de la Tiffany si a costat 20.000 de dolari.

Unul dintre cei mai sexy actori din telenovele, William Levy, a frant inimile a milioane de fane din lumea intreaga atunci cand a marturisit ca in curand va spune „DA!” in fata ofiterului starii civile.

Astfel, dupa numeroase certuri, obstacole si despartiri, cuplul Levy – Gutierrez traieste cele mai fericite momente, alaturi de cei doi copii ai lor. William si Elizabeth se vor casatori in curand la Miami, iar drepturile de exclusivitate au fost deja vandute unei prestigioase publicatii.

De la eveniment nu vor lipsi cei doi copii ai cuplului, Christopher si Kailey, si nici bunica lui William Levy, Eusebia Lucrecia, pe care acotul a reusit de curand sa o aduca din Cuba in Statele Unite.

1 comentario: