lunes, 7 de junio de 2010

Po neki trac o William-u...;))


Smatram se običnim muškarcem i ne smetaju mi priče da sam uspeo sa­­mo zbog izgleda. Lepota je u očima onog koji promatra, nekim že­­nama verovatno uopšte nisam zgodan - skromno kaže 29-godišnji ku­banski glumac William Levy, zvezda meksičke sapunice “Oprezno s anđelom” koja se počela prikazivati na HTV-u. Latino Brad Pitt, kako su ga prozvali zbog sličnosti s holivudskom zvezdom, već je drugu godinu zaredom po iz­boru španjolskog izdanja časopisa People uvršten među 50 najlepših ljudi na svetu. No, atraktivnom glumcu i bivšem modelu, kojeg su hrvatski TV gledatelji lani mogli videti u sapunici “Strast”, slava je, osim novca i horde obožavateljica, donela i velike problema u braku. Za­­p­ra­vo, sam ih je stvorio.

William je, navodno, prije mjesec dana prijateljima kazao da se razvodi od 29-godišnje meksičke glumice Elizabeth Gutierrez, s kojom ima trogodi­š­njeg sina Christophera Alexandera, i to nakon što su se pojavile glasine da je vara s glumicom Ja­­c­qu­­eline Bracamontes, s kojom u Ciudad de Mexicu snima serijal “Sortilegio”. Atletski građen glumac visok 183 centimetra i Miss Meksika 2001., našim gledateljima poznata po sapunici “Rubi”, pokrenuli su lavinu tračeva jer su na setu vrlo intimni. Osim toga, snimljeni su u zagrljaju i na piramidi Su­­­n­­ca u Teotihuacanu, gdje su s ostatkom ekipe došli na ritualno “upijanje” pozitivne energije prije početka snimanja. Pre nekoliko dana prvi put se, u vezi s navodnim preljubom, u javnosti oglasila i Williamova supruga.

- Sve je postalo vrlo neugodno. Najvažnije je da na kraju dana ti i tvoj partner znate na čemu ste. Verujem Williamu i želim da sve te priče što prije prestanu.Zaista nemam šta loše reći o Jacqueline - kazala je Elizabeth meksičkim novinarima pojavivši se sa sinom 11. srpnja na Williamovu krštenju u crkvi Nuestra Señora de la Esperanza u Pu­­ebli. Naime, kubanski glumac - odrastao u Ca­­s­t­r­ovu komunističkom režimu - nije bio kršten te se, kaže, odlučio na taj čin jer se sa suprugom želi ve­nčati i u crkvi. Iako je krštenje bilo u strogoj tajnosti, u javnost su isplivali gotovo svi detalji. Među njima i to da su Williamovi krsni kumovi bili pro­du­centkinja Carla Estrada i njen suprug Oscar del To­­ro te da je onde bila i - Jacqueline Bracamontes. Očevici pričaju da su se ona i Elizabeth srdačno pozdravile, no izvori bliski glumačkoj ekipi tvrde da je Jacqueline, zapravo, došla na poziv producentkinje kako bi utihnule glasine o preljubu i stvorio se dojam da je William izgladio probleme sa su­­prugom. A ti problemi traju još od lanjskog leta.

Reality show na pustom otoku:

Tad se, naime, pojavila videosnimka Williama ka­­ko se u Acapulcu grli i ljubi s 26-godišnjom glumicom Maite Perroni, partnericom iz serijala “Oprezno s anđelom”. Glumac je odmah reagovao - objasnio je da je to bila scena sa snimanja sapunice i da nema govora o preljubu. Time nije baš ra­­zuverio javnost, a očito ni suprugu, s kojom, kako je izjavio u jednom intervjuu, najviše voli voditi ljubav na plaži, pri čemu kao najjači afrodizijak koristi omiljene mu škampe.

William je oduvek bio privlačan ženama, od­­nosno djevojkama. Pamte ga kao jednog od najpopularnijih momaka u srednjoj školi u Miamiju, gde je s roditeljima, dva brata i sestrom, emigrirao iz ro­­dne Kube kad mu je bilo 15 godina. Visokog i mi­­šićavog,devojke su ga dolazile gledati na školskim utakmicama bejzbola koji mu je bio velika ljubav te se čak mislio njime i profesionalno baviti. Zahvaljujući sportskoj stipendiji upisao je studij po­­slovne administracije u Miamiju, a paralelno je počeo raditi kao model za agenciju Next. Kao lepo lice angažirali su ga u reality showu The Island of Temptation, što ga je zagrejalo za glumu te je nakon dve godine studija otišao u Los Angeles i upisao glumačku školu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario