miércoles, 27 de octubre de 2010

William Levy implicat intr-un scandal sexual - SUPER GALERIE FOTO

Protagonistul telenovelei  "Predestinati"  difuzata ACASA de luni pana vineri, de la 20:30 , trece in viata reala prin momente destul de dificile.


William Levy a fost acuzat de o femeie si fiica sa, de 17 ani, de agresiune sexuala. Cele doua afirma ca incidentul s-ar fi petrecut  asupra minorei in luna iulie si au depus o actiune judecatoreasa impotriva actorului, acuzandu-l de agresiune sexuala, privare de libertate si traume emotionale. Ele solicita despagubiri de 2.5 milioane de dolari.

Levy este acuzat de tanara ca pe 19 iunie a fortat-o sa faca sex oral. Minora de 17 ani, Karla Álvarez a declarat ca incidentul a durat 30 de minute, doar ca dupa aceea a fost impiedicata sa plece din camera de hotel unde s-a petrecut evenimentul. Potrivitplangerii depuse la judecatorie, mama fetei, Ana Saucedo, a fost in camera in tot acest timp si de asemenea, a fost agresata fizic si verbal de catre actor.

Tanara care il acuza pe Levy de agresiune se pare ca al lucrat  ca asistenta  intr-un teatru, dar din motive necunoscute, a plecat de acolo.

PeopleEnEspanol.com  l-a contactat  pe managerul lui Levy, Reina Rojas, care a numit procesul "o grava defaimare".

Pe 11 august, cu sase zile inainte sa fie depusa plangerea pe numele lui Levy, acesta din urma, a depus la randul lui o plangere impotriva  celor doua femei acuzandu-le de santaj de de faptul ca incearcau sa obtina de la el  950.000 dolari.

Pana se va lamuri aceasta situatie destul de incurcata, vezi mai jos o galerie foto cu fotografii mai putin cunoscute ale actorului. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario